WeightWellness-metoden

- gå varig ned i vekt på den måten DU ønsker å leve livet ditt

Hva om du kan få et liv hvor du ikke lenger slåss mot vekten eller de negative tankene? Hvor du kjenner på mestringsfølelse og velvære - hver eneste dag? Hvor du rett og slett er en bedre utgave av deg selv og har et liv du digger?
Høres det for godt ut til å være sant?

Det skjønner jeg. For jeg vet at du har prøvd mye. Jeg vet at du har gått opp og ned i vekt. Mye. At du har kjent på skuffelsen da du for en´te gang sprakk midt i en diett og spiste en hel sjokoladeplate.

Jeg vet at du har isolert deg selv og holdt deg hjemme. Fordi du ikke har følt deg tynn nok, bra nok eller pen nok. At du har snakket stygt til deg selv, og følt at du ikke er noe verdt. At du ikke er god nok. At du har gruet deg til å handle klær, fordi du vet at ingenting vil passe, og at du vil gå ut av butikken med enda dårligere selvfølelse.

Jeg vet at du har tenkt at folk sikkert synes du er både lat og tjukk, men at bare det å tenke på å trene har vært slitsomt for deg. At du har kjent på en følelse av håpløshet, skuffelse, lav motivasjon og lav energi. At livet generelt har vært tøft og slitsomt. Og at det har vært litt for mange forsøk som aldri har gått helt som de skal, og at det har vært litt for lang vei til målet.

Jeg vet dette, fordi jeg selv har vært der. Jeg har kjent på dette selv.

Dette er meg. Ingvill. Etter flere graviditeter veide jeg for mye og jeg sleit. Både med vekten og selvfølelsen. Selv om jeg utad virket blid og fornøyd, så var jeg ikke alltid det. Jeg prøvde mye forskjellig for å gå ned i vekt. Alt fra dietter til shaker, men det fungerte ikke.

Jeg kom til et punkt hvor jeg var lei av alle diettene jeg ikke fikk til, og alle ekspertene som sa hva jeg skulle gjøre.

Så jeg valgte å finne ut av det selv. Å finne min egen måte og metode. En metode som handlet mer om planer og mentale triggere tilpasset mitt liv og behov enn av dietter. Hvor det ikke var snakk om «quickfixes», men ekte, varig endring som hjalp meg med å gå ned i vekt, og som ga meg økt livskvalitet og økt selvfølelse.

Jeg kalte det for WeightWellness-metoden. Hvor velvære var en viktig del av vektnedgangsprosessen. Og denne metoden hjalp meg faktisk med å gå ned 30 kilo.

Det er takket være denne metoden jeg i dag har et liv med mye energi, mestringsfølelse og velvære. Noe som virket uoppnåelig for få år siden.

Og nå vil jeg dele denne metoden med deg. Gjennom WeightWellness-portalen!

Som medlem i WeightWellness-portalen får du:

Metoden jeg selv brukte for å gå ned i vekt

Jeg lærer deg systemet steg-for-steg. Jeg viser deg hvor du skal starte og hvordan du skal gjennomføre sånn at du får resultater.

Våre unike planleggingsverktøy

Du får planer og verktøy som vil hjelpe deg hver dag til å planlegge, holde fokus og å gjennomføre.

Din egen heiagjeng

Du får grundig hjelp og støtte på veien mot målet ditt i vår lukkede Facebook-gruppe. I tillegg får du personlig oppfølging av meg hver dag.

I tillegg får du:

Engasjerende livesendinger!

Du har tilgang til engasjerende livesendinger hver måned eksklusivt for medlemmer.

Ekstra personlig oppfølging (kommer)

Du vil kunne kjøpe personlig en-til-en mentoring eller gruppementoring, dersom du ønsker personlig oppfølging i bruk av WeightWellness-metoden.

Din månedlige bonus!

Du vil få en spennende og verdifull bonus hver måned som gir deg merverdi i bruk av WeightWellness-metoden.

Hva er WeightWellness-portalen?

portal-forsideWeightWellness-portalen er en månedlig medlemsportal der du har alt du trenger for å gå ned i vekt. Og å bli værende der.

Hver måned får du tilgang til nytt innhold i portalen. Siden dette er en månedlig medlemsportal vil du oppleve at du hele tiden har noen som støtter deg gjennom prosessen enten i portalen eller blant de andre medlemmene. Vi har en lukket Facebook-gruppe hvor medlemmene daglig samhandler, og hjelper hverandre med motivasjon og inspirasjon.

Hvem er WeightWellness-portalen for?

Medlemsportalen er for deg som er lei av å lete etter kortsiktige dietter og slankekurer, og som nå er klar for å starte på en helt ny metode du kan og vil følge. Hver dag. Du vil bli en mester i selvledelse!

Programmene og verktøyene er laget slik at du kan planlegge på en realistisk måte, tilpasset ditt liv.
Vi er også opptatt av at du skal kunne kose deg underveis. Derav navnet WeightWellness! Vår metode gjør prosessen morsom, gjennomførbar og motiverende.

Vi er der for deg hele veien, så lenge du ønsker. Vi har ingen bindingstid, og det er du som bestemmer hvor lenge du vil være medlem hos oss.

Du får alt dette til en investering på

kr 349,- i måneden.

Dette sier kundene om oss!

Lise, 52 år

«WeightWellness gir meg alle verktøyene jeg har behov for, for å mestre vektreduksjon. Metoden har et helhetlig perspektiv på vektreduksjon, med fokus på egenledelse, motivasjon og endring. Powertankene hjelper meg til å fokusere på dagen i dag, følge planen og ta rette valg for å nå målet mitt»

Vera, 45 år

«WeightWellness-metoden har endret mine usunne spisevaner. Jeg tenker mer over hva jeg spiser, samtidig om jeg tillater meg å kose meg litt ekstra innimellom. Det aller beste med metoden er den pedagogiske planleggingen og bevisstgjøringen. Og jeg får lov til å ta det i mitt eget tempo!»

Marte, 51 år

«Dette er en langsiktig og realistisk metode som skiller seg fra alle andre jeg har prøvd. Ikke minst på grunn av fokuset på det mentale. Du tar små steg av gangen, og det er faktisk ENKELT å gjennomføre i praksis.»

Cecilie, 37 år

«Med WeightWellness-metoden har jeg selv frihet til å velge min livsstil, samtidig som jeg jobber meg gjennom prosessen. Der portalen og metoden er helt unik. For det er ikke fokus bare på hva du spiser, men også hvordan du spiser. At det også er en egen, lukket Facebook-gruppe med andre i samme situasjon, gir motivasjon og inspirasjon til å fortsette.»

Vi hjelper deg slik at det blir lettere å gå varig ned i vekt!

Vi har verktøyene, fagstoffet og inspirasjonen som hjelper deg til å gjennomføre. Hver dag!

Våre fire grunnpilarer er kosthold, trening, vann og søvn. Innholdet i vår portal er nært knyttet til disse viktige områdene, og hjelper deg direkte og praktisk i bruken av våre programmer og verktøy.

Alternativ 1

Melder du deg inn i dag, får du altså for en investering på kun kr. 349,- pr måned:

  • Metoden som gjorde at jeg gikk ned 30 kg.
  • Din egen heiagjeng som hjelper det til å ta action, som støtter deg og som heier på deg hele veien
  • Engasjerende livesendinger
  • Nytt innhold hver måned som inspirere og motiverer (Facebook)
  • Bonuser og overraskelser
  • Deltakelse i en lukket samtalegruppe (Facebook)

 

Månedlig medlemskap

Alternativ 2

Melder du deg inn i dag for 6 måneder, får du for en investering på kun kr. 1745,-:

  • Alt over
  • 1 måned med GRATIS medlemskap (du betaler kun for 5 måneder)

6 måneders medlemskap